fbpx

Bliv medlem og spar op til 60% Klik her

Bliv medlem og spar op til 60% og få fri fragt på dine ordre - Klik her

Generelle handelsbetingelser og privatlivspolitik

Læs vores betingelser som er gældende på purekeyclub.dk

BETINGELSER PÅ PUREKEYCLUB.DK

LEVERINGS BETINGELSER

Alle ordrer, der er afgivet inden kl. 12.00, behandles samme dag, og alle ordrer efter kl. 12.00 eller i weekenden (herunder helligdage) behandles den næste hverdag. Leveringstiden er 2-3 arbejdsdage. Vi leverer ikke til postboksadresser af sikkerhedsmæssige årsager.

Alle ordrer bliver pakket og afsendt med konventionel speditør. PureKeyClub.dk kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos speditør.
I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender vi naturligvis en ny leverance uden beregning.
Alle varer leveres kun så længe lager haves, og der tages forbehold for restordre samt udgåede varer. Der tages altid forbehold for trykfejl, lagerstyringsfejl og prisændringer.

Når din bestilling er afsendt fra PureKeyClub.dk, vil du blive underrettet via den email, der blev leveret, da du købte din vare på hjemmesiden. Mailen sendes fra vores lager og indeholder oplysninger om dit unikke sporings-id og fragtfirma. Hvis du stadig har spørgsmål til levering, send os venligst en mail til hey@PureKeyClub.dk.dk, og vi vil bestræbe os på at svare på din besked inden for 24 timer.

Forkert adresse eller ej afhentet pakke

Det er din pligt som kunde at tjekke og sikre dig at du har indtastet de korrekte oplysninger, så fragtfirmaet har mulighed for at aflevere din pakke.

Såfremt du:
• Skriver du en forkert adresse
• eller undlader oplysninger der gør at speditør ikke kan levere din pakke,
• eller at du ikke afhenter den i pakkeshoppen for den angivne tid

I tilfælde af ovenstående vil din pakke blive sendt retur til os. Såfremt du ønsker vi skal sende pakken til dig igen, vil det koste et yderligere ekspeditions-/fragtgebyr.

 

Reklamationsret

I tilfælde af uregelmæssigeheder i produktet, returnerer vi din betaling eller leverer et nyt produkt. Medmindre uregelmæssigtheden skyldes misbrug eller voldelig håndtering af produktet.
Hvor længe har jeg ret til at reklamere?
Du skal rette henvendelse om reklamation til os, inden for “rimelig tid” efter, at du har opdaget uregelmæssigheden. Ombytninger accepteres i 24 måneder efter køb, medmindre produkterne er udløbet. Se individuelle produkter for præcis udløbsdato.
Betaler du returomkostningerne?
Hvis reklamationen accepteres, refunderer vi rimelige omkostninger ved levering.

Produkterne returneres til:

Scandinavian Seed Science ApS
Hollændervej 23B
1855 Frederiksberg C

Når du returnerer et produkt, skal du beskrive årsagen til retur og medsende det i pakken.

Alle varer skal returneres i original emballage, og være i samme stand som ved modtagelse. Vi anbefaler altid at sende med tracking nummer, når du sender retur.

Det er valgfrit hvilket fragt/pakkefirma du vil bruge. Gem altid postkvitteringen og eventuelt spor- og spornummeret.

Retur:

Hvis du af en årsag, ønsker at fortryde købet af PureKeyClub.dk produkter, kan du returnere dem til os i deres nye salgsmæssige tilstand som modtaget, og alle varer skal returneres ubrugt med deres originale, ubeskadigede emballage. Beskadigede eller ændrede varer accepteres ikke.
Du kan fortryde og få pengene retur inden 14 dage efter at du har modtaget produktet.

Bemærk venligst, at vi kun kan refundere til det samme kort, der er betalt med ved køb.


MEDLEMSBETINGELSER FOR PUREKEYCLUB.DK

OM MEDLEMSKAB HOS PUREKEYCLUB APS

PureKeyClub.dk er en medlemsklub, der sikrer medlemmerne store rabatter på kvalitetsbevidste CBD produkter indenfor kosmetik og helse. Dit medlemskab hos PureKeyClub.dk er et løbende abonnement, hvor første måned er gratis. Alle betalinger hos PureKeyClub.dk foregår med betalingskort (Dankort, Visakort og Mastercard). Alle betalingsgebyrer afholdes af PureKeyClub ApS og er således indeholdt i de oplyste produktpriser og priser på medlemskab. Du har adgang til at se dine tidligere betalinger og ordrer, når du logger ind via login-ikonet oppe i højre hjørne og herefter klikker på “Mine Ordrer” på PureKeyClub.dk
Kun privatpersoner, der er fyldt 18 år, kan blive medlem.

Alle ydelser købes af PureKeyClub.dk som er en del af Scandinavian Seed Science ApS

Adresse: Nørreport 26
Postnr.: 8000 Aarhus C
CVR.: 41657766
Email: hey@purekeyclub.dk

Betalinger gennemføres af Quickpay og Clearhaus.

 

ACCEPT AF ABONNEMENTSBETINGELSER

Når du accepterer de gældende abonnementsbetingelser på PureKeyClub.dk, accepterer du, at PureKeyClub.dk må trække det oplyste beløb for medlemskab periodevist, indtil du vælger at opsige dit abonnement. Den første måneds abonnement for medlemskab er gratis og overgår herefter til et løbende månedsabonnement til 89 DKK pr. måned.
Du modtager en kvittering på e-mail ved dit første køb, der indeholder information om dit abonnement. Efterfølgende kvitteringer vil kunne findes, når du er logget ind på PureKeyClub.dk, under punktet “Mit Medlemskab”.

 

OPSIGELSE AF MEDLEMSKAB OG BINDINGSPERIODE

Du kan opsige dit medlemskab, når det passer dig, og abonnementet ophører herefter ved udgangen af den periode, der er betalt for. Det er dog ikke muligt at opsige medlemskabet inden for de første 24 timer, hvor abonnementet af tekniske årsager er låst. Efter de første 24 timer kan du opsige dit abonnement, når det passer dig. Det vil sige, du i den første periode godt kan bestille nogle varer til PureKeyClub priser og dagen efter opsige dit medlemskab – men vi håber selvfølgelig, at du gerne vil fortsætte længere som medlem, så du kommer til at spare endnu mere.
Bemærk at har du en igangværende ordre, kan medlemskabet ikke opsiges før denne er afsendt. Dette vil typisk ske indenfor 24 timer. Prøv venligst igen når din ordre er sendt af sted fra vores lager.
For at opsige dit medlemskab skal du logge ind via login-ikonet oppe i højre hjørne og herefter klikke på “Mit Medlemskab”. Under “Mit Medlemskab” skal du klikke på knappen: “Opsig Medlemskab” og godkende opsigelsen. Du kan også altid kontakte vores kundeservice. Hvis du opsiger dit medlemskab, vil du stadig have adgang til dit medlemskab indtil det ophører. Dog ophører medlemskabet omgående hvis det opsiges i den gratis periode på 30 dage. Efter et medlemskab er opsagt, vil der ikke blive trukket yderligere på din konto, medmindre du selv vælger at genaktivere dit medlemskab.
Såfremt dit betalingskort snart udløber eller er udløbet, skal du blot vente på at din abonnementsperiode automatisk udløber, og herefter bruge dit nye betalingskort ved din første efterfølgende ordre. Herved genaktiveres dit medlemskab og knyttes til dit nye betalingskort. Du kan også kontakte vores kundeservice, hvis du ønsker hjælp. ePay står for håndtering af kortoplysninger.

 

ANSVARS- OG HÆFTELSESFORHOLD

Din indmeldelse på PureKeyClub.dk er bindende fra det øjeblik, du bestiller din første ordre, og derved tager dit medlemskab i brug. Ved at vælge medlemspris frem for normalpris, accepterer du også oprettelsen af et medlemskab. Du er som medlem på PureKeyClub.dk forpligtet til at betale for hele din medlemsperiode og efterfølgende abonnementshævninger, indtil du selv opsiger dit abonnement/medlemskab. Første måned er gratis.

 

PROCEDURE FOR ABONNEMENTSHÆVNING

Dit medlemskab af PureKeyClub.dk bliver automatisk fornyet, således at du altid har adgang. Efter de første 30 dages medlemskab til 0 DKK overgår dit abonnement til et fast månedsabonnement til 89 DKK pr. måned.
Du kan altid tilbagekalde din tilladelse til at vi fremover trækker et beløb på din konto. Hvis du ikke har opsagt aftalen, vil vi i stedet sende en faktura. Hvis du opdager en eller flere debiteringer, som du ikke har givet tilladelse til, kan du gøre indsigelse over for din kortudbyder senest 8 uger efter debiteringen (med mindre andet fremgår af din aftale med din kortudbyder).

 

FORTRYDELSESRET

Til dit abonnement på PureKeyClub.dk er knyttet en lovbestemt fortrydelsesret på 14 dage. I praksis betyder det, at din fortrydelsesfrist udløber 14 dage efter aftalen blev indgået. Dit abonnement tages i brug, når du gennemfører en ordre til medlemspris på PureKeyClub.dk. Din fortrydelsesret er kun gældende fra den dag, aftalen blev indgået, og ikke ved den løbende abonnementsbetaling.
Såfremt du ønsker at fortryde dit abonnement, skal du inden 14 dage fra aftalens indgåelse give os meddelelse herom. Meddelelsen skal gives os via mail eller telefon. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular som du finder medsendt i din ordrebekræftelse i Handels- og medlemsbetingelserne.

 

TILBAGEBETALING AF ABONNEMENTSBETALING

Hvis du fortryder dit abonnement rettidigt, refunderer vi det indbetalte beløb til dig uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion.

 

HVIS DER ER NOGET GALT MED ABONNEMENTET

Hvis du ikke er tilfreds med abonnementet kan du kontakte os på telefon eller email (hay@purekeyclub.dk).
Købelovens mangelsregler gælder ikke for abonnementer.
Om du har 2 års reklamationsret efter reglerne i købeloven afhænger derfor af, hvad der skal leveres i henhold til abonnementsaftalen. Se handels- og medlemsbetingelserne for reglerne omkring reklamation over varer.

Abonnementsbetingelserne er senest opdateret d. 16.12.2020


Privatlivspolitik

Generelt

For bedre at beskytte dit privatliv beskriver vi i denne privatlivspolitik hvordan vi samler, behandler og bruger de data som vi indsamler omkring din adfærd på vores hjemmeside.
Samtidig gør vi dig opmærksom på de valg, du kan træffe om, hvordan dine oplysninger indsamles og bruges. For at gøre denne meddelelse nem at finde, gør vi den tilgængelig på vores hjemmeside og på ethvert tidspunkt, hvor personligt identificerbare oplysninger kan blive anmodet om.

Hvad er persondata?

Persondata er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter dette website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du gør et af følgende:
• Køber et produkt på vores webshop
• Tilmelder dig vores nyhedsbrev
• Kontakter os igennem en kontaktformular

Hvorfor indsamler vi persondata?

Vi indsamler udelukkende de persondata, som du frivilligt afgiver på vores website, eller som du på anden vis giver dit samtykke til, at vi må indsamle. Vi indsamler persondata:
• … til at sende dig markedsføringsmateriale, som der i forvejen er givet samtykke til.
• … give dig information omkring produkter/services, som du tidligere har købt hos os.
• … til at kontakte dig, hvis du har udfyldt vores ”kontakt os” formular.
• … til at give dig yderligere informationer og detaljer, hvis du har tilmeldt dig et arrangement.
• … til at behandle jobansøgninger
• … til at håndtere fakturaer, ordrebekræftelser, medlemsoplysninger m.m.

Hvilke persondata indsamler vi?

I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne, behandler vi følgende type persondata:
• Dine kontaktoplysninger som eksempelvis navn, e-mailadresse, telefonnummer m.m.
Brugerinformationer som f.eks. brugernavn, adgangskoder, loginoplysninger samt sikkerhedsspørgsmål
• Dine kreditkortoplysninger
• Oplysninger fra din webbrowser som f.eks. IP-adresser, browsertype og sprog
• Oplysninger fra tredjeparts netværk som f.eks. Facebook

Hvordan indsamler vi persondata?

Vi indsamler dine persondata igennem vores hjemmeside og tredjepartssoftware. Vi indsamler dine persondata igennem formularer på vores hjemmeside, og igennem anvendelsen af cookies til at indsamle data omkring din adfærd. Cookies er små tekstfiler, der indeholder en række tegn og unikt identificerer en browser. De fleste browsere er oprindeligt oprettet for at acceptere cookies. Du kan dog være i stand til at ændre dine browserindstillinger for at få din browser til at nægte tredjeparts cookies eller angive, hvornår en tredjeparts cookie bliver sendt. Hvis du vil vide mere om cookies og hvordan de fungerer, kan du besøge www.allaboutcookies.org.

Udover de persondata som vi indsamler igennem vores hjemmeside så anvender vi en række tredjepartssoftware til at indsamle data på denne hjemmeside. Herunder har vi beskrevet de forskellige typer af tredjepartssoftware som anvendes på vores hjemmeside:

  • Google Analytics:
    Google Analytics giver os adgang til din adfærd på vores hjemmeside og Google Analytics indsamler data ved hjælp af cookies. Disse cookies indsamler informationer om din brug af vores hjemmeside, herunder din IP-adresse til tracking af din adfærd. Vi anvender desuden Google Analytics til vores markedsføring og du kan opleve derfor dynamiske annoncer efter du har besøgt vores hjemmeside.
  • Facebook-pixels:
    Vi anvender Facebook-pixels, for at kunne forbedre vores annoncer til de besøgende, som har besøgt websitet, og har en Facebook-profil. Igennem Facebook-pixels indsamler vi data om din adfærd på vores hjemmeside.
  • Quickpay:
    Vi anvender betalingsgatewayen quickpay som betalingsgateway på denne hjemmeside. Quickpay er en dansk betalingsgateway med fokus på høj sikkerhed og quickpay overvåger hele tiden deres systemer og har altid et backupsystem, der hjælper med at holde styr på deres data. Kortdata samt alt kommunikation omkring penge bliver automatisk krypteret. Din persondata videregives til quickpay ifm. at du lægger en ordre på vores hjemmeside.

Data om din brug af denne hjemmeside, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, IP-adresse m.v. videregives til tredjeparter i det omfang du giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne.

Hvor længe opbevares persondata på hjemmesiden?

Dine personlige data bliver opbevaret så længe, som det er nødvendigt. Det betyder, at når din personlige data ikke længere vil være relevant for os at bevarer, vil det automatisk blive slettet på en sikker måde. Der er mulighed for, at vi kan behandle din data i forbindelse med statistiske formål, men i dette tilfælde vil din data altid blive anonymiseret.

Hvordan kan du få adgang til den persondata vi indsamler omkring dig?

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes hvis det ikke længere er nødvendigt for os at beholde din data. Herunder har vi specificeret, hvordan du kan gøre dette:

  1. Adgang og berigtigelse af persondata
    Du har altid mulighed for at anmode os, om at få en kopi at de personlige data, som vi har liggende om dig. Hvis du opdager fejl eller forældede oplysninger, har du ligeledes mulighed for at anmode os om eventuelle rettelser. Hvis du ikke længere ønsker at opbevare dine personlige dataoplysninger hos os, har du retten til at anmode om at få din persondata slettet. Dette kan dog kun ske, hvis det ikke længere er nødvendigt for os at beholde din data.
  2. Ret til at fravælge markedsføringskommunikation
    Hvis du ikke længere har lyst til at modtage e-mailmarkedsføring fra os, har du retten til at trække dit samtykke tilbage. Dog skal du være opmærksom på, at denne form for kommunikation ikke dækker over administrative meddelelser som f.eks. ordrebekræftelser, e-mails i forbindelse med kontoindstillinger – herunder ændring af kodeord og meddeler der ligger i forlængelse heraf

Hvordan vi sikrer dine personlige oplysninger?

Vi behandler dine data med omhu. Det betyder, at vi forpligter os til at forhindre offentliggørelse, uautoriseret adgang eller alternativ behandling af vores kunders persondata, som indsamles på denne hjemmeside.

Ansvarlig
Denne hjemmeside og denne privatlivspolitik ejes og publiceres af:
Firma: Scandinavian Seed Science ApS
Adresse: Hollændervej 23B
Postnr.: 1855 Frederiksberg C
CVR.: 41657766
Email: hey@purekeyclub.dk

Hvis du ønsker at klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.

Velkommen til Purekeyclub
Purekeyclub er en webshop for økologiske CBD produkter og en medlemsklub hvor du kan vælge at købe varer til medlemspriser. Et medlemskab koster kun 89,-/md. og kan opsiges når du vil til udgangen af en medlemsperiode – og den første måned er helt gratis! Når du handler til vores medlemspris opretter du også et medlemskab Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.
Vi glæder os til at byde dig velkommen.
Det er forstået