fbpx

Bliv medlem og spar op til 60% Klik her

Bliv medlem og spar op til 60% ! Klik her

LEVERINGS BETINGELSER

Alle ordrer, der er afgivet inden kl. 12.00, behandles samme dag, og alle ordrer efter kl. 12.00 eller i weekenden (herunder helligdage) behandles den næste hverdag. Leveringstiden er 2-3 arbejdsdage. Vi leverer ikke til postboksadresser af sikkerhedsmæssige årsager.

Alle ordrer bliver pakket og afsendt med konventionel speditør. PureKeyClub.dk kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos speditør.
I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender vi naturligvis en ny leverance uden beregning.
Alle varer leveres kun så længe lager haves, og der tages forbehold for restordre samt udgåede varer. Der tages altid forbehold for trykfejl, lagerstyringsfejl og prisændringer.

Når din bestilling er afsendt fra PureKeyClub.dk, vil du blive underrettet via den email, der blev leveret, da du købte din vare på hjemmesiden. Mailen sendes fra vores lager og indeholder oplysninger om dit unikke sporings-id og fragtfirma. Hvis du stadig har spørgsmål til levering, send os venligst en mail til hey@PureKeyClub.dk.dk, og vi vil bestræbe os på at svare på din besked inden for 24 timer.

Forkert adresse eller ej afhentet pakke

Det er din pligt som kunde at tjekke og sikre dig at du har indtastet de korrekte oplysninger, så fragtfirmaet har mulighed for at aflevere din pakke.

Såfremt du:
• Skriver du en forkert adresse
• eller undlader oplysninger der gør at speditør ikke kan levere din pakke,
• eller at du ikke afhenter den i pakkeshoppen for den angivne tid

I tilfælde af ovenstående vil din pakke blive sendt retur til os. Såfremt du ønsker vi skal sende pakken til dig igen, vil det koste et yderligere ekspeditions-/fragtgebyr.

 

Reklamationsret

I tilfælde af uregelmæssigeheder i produktet, returnerer vi din betaling eller leverer et nyt produkt. Medmindre uregelmæssigtheden skyldes misbrug eller voldelig håndtering af produktet.
Hvor længe har jeg ret til at reklamere?
Du skal rette henvendelse om reklamation til os, inden for “rimelig tid” efter, at du har opdaget uregelmæssigheden. Ombytninger accepteres i 24 måneder efter køb, medmindre produkterne er udløbet. Se individuelle produkter for præcis udløbsdato.
Betaler du returomkostningerne?
Hvis reklamationen accepteres, refunderer vi rimelige omkostninger ved levering.

Produkterne returneres til:

Scandinavian Seed Science ApS
Hollændervej 23B
1855 Frederiksberg C

Når du returnerer et produkt, skal du beskrive årsagen til retur og medsende det i pakken.

Alle varer skal returneres i original emballage, og være i samme stand som ved modtagelse. Vi anbefaler altid at sende med tracking nummer, når du sender retur.

Det er valgfrit hvilket fragt/pakkefirma du vil bruge. Gem altid postkvitteringen og eventuelt spor- og spornummeret.

Retur:

Hvis du af en årsag, ønsker at fortryde købet af PureKeyClub.dk produkter, kan du returnere dem til os i deres nye salgsmæssige tilstand som modtaget, og alle varer skal returneres ubrugt med deres originale, ubeskadigede emballage. Beskadigede eller ændrede varer accepteres ikke.
Du kan fortryde og få pengene retur inden 14 dage efter at du har modtaget produktet.

Bemærk venligst, at vi kun kan refundere til det samme kort, der er betalt med ved køb.

 

Velkommen til Purekeyclub
Purekeyclub er en webshop for økologiske CBD produkter og en medlemsklub hvor du kan vælge at købe varer til medlemspriser. Et medlemskab koster kun 89,-/md. og kan opsiges når du vil til udgangen af en medlemsperiode – og den første måned er helt gratis! Når du handler til vores medlemspris opretter du også et medlemskab Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.
Vi glæder os til at byde dig velkommen.
Det er forstået